söndag 4 april 2010

Hanami

Det är ju såhär att japaner älskar att sitta under blommande körsbärsträd och dricka saké, äta sushi och snacka japanska. Så då kör vi på det denna lördagen med!
Vi drog ut till ICU (International Christian University, haha) för att komma bort från folkmassorna i de stora parkerna. Nu skojar jag inte när jag säger att där är tiotusentals människor i parkerna vid den här tiden när träden är i full blom, helt sinnes asså.
Iaf, vi kom dit rätt sent pga dagen innan så vi hade inte suttit under träden en timme ens innan vi blev utkickade av polis för att man inte fick dricka på campus..
Jaja, iväg till en annan park.. När vi nästan var framme så började det såklart att droppa från himlen så in på en Izakaya (billig restaurang) istället. Efter god mat och god dricka drog vi till parken igen men blev kickade lika fort därifrån då man inte får dricka efter kl tio.. Suck.. Hur orkar japanerna.. Så fick bli en Izakaya igen innan det blev hemfärd, tur att det alltid finns back ups här i Tokyo om nåt skiter sig.. haha

eki wa doko des ka?? Ny mening jag lärde mig igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar